Cast Ajanslarının Yetenek Arayışları

Herkes oyuncu, manken, fotomodel, model olmak ve dergi kapaklarında yer almak ister. Bu yüzden ise her gün milyonlarca insan bu meslek için başvuru yapmaktadır. Sunmuş oldukları şartlar ile dikkat çeken Family ajans,  family reklam ajansı ile daha da ön plana çıkmıştır. Reklam filmleri konusunda uzmanlar tarafından eğitim verilerek rollerine hazırlanan adaylar family reklam ajanslarını ilk sıralarda tercih etmektedir. İnternetten online kayıt imkanı sunan ve ajans tarafından alınan kayıtlar ile profesyonel menajerler tarafından adayların başvuruları dikkatle değerlendirilir. Değerlendirme sonrası menajerler adaylar ile irtibata geçerek, şartları ve koşulları konuşurlar. Ayrıca Menajerler adaya proje hakkında bilgi verir. Uygun olan projede yer alan adaylar profesyonel set ortamını görme ve o setin bir parçası olarak rol alma imkanı bulur.

Filmlerde, dizilerde, sinema seköründe ya da televizyon programların da, gösterilerde, tiyatro oyunların, bale, müzikal ve opera gibi gösterilerde sahne üstünde gözüken fakat hiç konuşmayan ya da az role sahip olan Figüran oyuncu arayan pek çok şirket vardır.  Fenomen ajans başvurusu yapan çoğu kişi ise profesyonel oyunculuk, yardımcı oyunculuk, model ve hosteslik, profesyonel mankenlik gibi alanların yanı sıra Figüran oyuncu arayan proje şirketlerine de destek vermektedir.

Türkiye’nin en iyi oyuncuları ve modelleri ile beraber sinema filmlerinde, televizyon dizilerinde, kliplerde, reklam filmlerinde, defilelerde, dergi ve katalog çekimlerinde, online çekimlerde, fuar ve organizasyonlarda, tanıtım amaçlı düzenlenen fuarlarda, figüran oyunculuk gerektiren tiyatro sahnelerinde bunun yanı sıra televizyon programlarında, dizilerde ve sinema filmlerinde yer alan figüran oyuncuları ile en iyi hizmeti sunan Fenomen ajans, son zamanlarda fenomen ajans başvuruları adı altında Türkiye’nin her yerinden milyonlarca başvuru almaktadır.  Yeni projeler için farklı yüzler, keşfedilmemiş yetenekler, halkın alıştığı oyunculuk dışında, sıradışı olan ve sinema dünyasına, televizyon sektörüne, kliplere ve reklam filmlerine en iyi hizmeti sunan bu ajans, derin kapsamlı yetenek arayışı içerisindedir. Projelerinde yeni yüzler görmek isteyen şirket ve firmalara bu bağlamda, daha kaliteli ve daha geniş kapsamlı hizmet sunmaktadır.